CoolShaping Pro

Hva er CoolShaping Pro?

CoolShaping Pro er en svært effektiv metode for å redusere kroppsfett og cellulitter. Behandlingen består av å fryse fett på kroppen med en ny type teknologi maskin, og en trykkbølge behandling med en AWT maskin (acoustic wave therapy – shockwave therapy).

Denne metoden bryter ned fettvev og celluliter rett etter behandling, og behandlingen øker blodsirkulasjon kraftig for å oppnå et enda bedre resultat av fettfrysing.

CoolShaping Pro kan utføres på forskjellige deler av kroppen – ansikt, mage, armer, lår og rumpe. CoolShaping Pro er annerledes enn de eldre teknologier som kun fryser 40 % av fettceller. Vår nye maskinen fryser 100 % av fettcellene under en behandling. Det betyr at den er enda mer effektiv.

CoolShaping Pro - for hvem?

CoolShaping Pro ble utviklet for pasienter som har problemer med å bli kvitt fett på magen, hofter, lår, armer og korsrygg. Denne behandling er spesielt egnet for personer med lokale fettceller, f.eks. mage eller “ridebukser”.
Effekten er synlig allerede etter en behandling men vi anbefaler
tre behandlinger per område. For å oppnå enda bedre resultater kombinerer vi CoolShaping Pro med lymfedrenasje , endermologi og roll shaper. Etter behandling får du også en oppskrift fra ernæringsfysiolog på balansert kosthold samt en liste med forskjellige tips. Den siste effekten av frysing av fett vises etter ca. to til tre måneder.
Personer som sliter med overvekt, og ikke kan redusere fettvevet gjennom trening eller kosthold kan med fordel velge fettfrysing som en alternativ behandling. Etter disse behandlingene forsvinner ikke bare fettet, men cellulitter blir også mindre synlige.

Fordeler med CoolShaping Pro

CoolShaping Pro Cryolipolyse er en smertefri behandling og prosedyre som kjøler ned fettet som er lagret under huden. Fjerning av fettvev er ikke-invasiv, og det er en trygg metode for fettsuging, dvs. permanent fettreduksjon uten inngrep. Metoden bygger på at fettvev er mindre motstandsdyktige mot kulde enn de som omgir dem. Lokal avkjøling får det uønskede fettet til å stivne/dø Deretter fjerner kroppen dette naturlig.

CoolShaping Pro muliggjør fjerning av fettvev fra en valgt del av kroppen med opptil 100%. Denne metoden er ikke-invasiv og smertefri. Du trenger ikke å vente lenge på de første resultatene. De er synlige etter den første behandlingen, men for å oppnå det mest ønskede resultatet anbefaler vi deg til å velge en serie av behandlinger.

CoolShaping Pro – behandling belaster ikke kroppen på noen måte, og medfører ikke risiko for bivirkninger. Bruken av cryolipolyse fjerner dett unødvendig fett ditt – oftest er dette de indre delene av lår, hofter, armer eller mage. Effekten av frysing av fett er langvarig ettersom kroppen ikke kan produsere nye fettceller alene. Det anbefales derfor å bruke et balansert kosthold og mosjon for å forlenge effekten av behandlingen.

Detaljer/Indikasjoner

CoolShaping Pro cryolipolyse er en metode for kroppskonturering. Behandlingen fungerer best for personer med en sunn kroppsvekt som til tross for trening og kosthold ikke er i stand til å eliminere det lokalt akkumulerte fettvevet, for eksempel fra magen, magen, ryggen eller lårene.

CoolShaping Pro muliggjør fjerning av fettvev fra en valgt del av kroppen med opptil 100%. Denne metoden er ikke-invasiv og smertefri. Du trenger ikke å vente lenge på de første resultatene. De er synlige etter den første behandlingen, men for å oppnå det mest ønskede resultatet anbefaler vi deg til å velge en serie av behandlinger.

CoolShaping Pro – behandling belaster ikke kroppen på noen måte, og medfører ikke risiko for bivirkninger. Bruken av cryolipolyse fjerner dett unødvendig fett ditt – oftest er dette de indre delene av lår, hofter , armer eller mage. Effekten av frysing av fett er langvarig ettersom kroppen ikke kan produsere nye fettceller alene. Det anbefales derfor å bruke et balansert kosthold og mosjon for å forlenge effekten av behandlingen.

Overflødig fett på hele kroppen som
⦁ Armer
⦁ Mage
⦁ Hofter Flanker («love handles»)  
⦁ BH valker foran og bak
⦁ Fett på bakside av overarmene («grevinneheng»)
⦁ Bakside rygg
⦁ Banana rolls (valker under rumpa)
⦁ Utside lår
⦁ Inside lår
⦁ Gynekomasti (bryst på menn)
⦁ Dobbelthake og kjeveprofilen

Kontraindikasjoner

⦁ Kontraindikasjoner for behandlingen av cryolipolyse er:
⦁ Lever- og nyresvikt
⦁ Raynauds sykdom (paroksysmale spasmer i arteriene)
⦁ Kryoglobulinemi
⦁ Elveblest på grunn av forkjølelse i huden
⦁ Hypoproteinemi (lavt blod protein nivå)
⦁ Ubehandlet diabetes
⦁ Feber og smittsomme tilstander
⦁ Graviditet eller amming
⦁ Kreft
⦁ Arr etter keisersnitt eller operasjon på behandlingsstedet
⦁ Magesår
⦁ Ukjent smerter i magen eller kuler
⦁ Åpne eller infiserte sår

Detaljer om prosedyren

Den første behandlingen tar omtrent en og en halv time, inkludert forberedelsestid. Behandlingen starter med informasjon og dokumentasjon av pasientens utgangspunkt
med veiing, måling, fotografering osv. Terapeuten renser huden, markerer behandlings-området og bruker et beskyttende materiale med olje. Behandlingsdysen skaper et vakuum som suger huden på to kjøleplater som starter frysing av fettet.
Noen pasienter opplever ubehag når vevet avkjøles. Følelsen ligner den du får når du legger en frysepose på huden. Det er ikke noe større ubehag, og under prosedyren leser du f. eks. Aviser, ukeblader, prater på telefonen eller «kikker» på mobilen.
Området må masseres umiddelbart etter behandlingen. Rødhet, ømhet, hevelse og redusert følelse kan forekomme i opptil flere uker. Dette begrenser imidlertid ikke dine daglige gjøremål, arbeid eller opplæring på noen måte. Den andre og tredje behandlingen tar omtrent 70 minutter.

Prisliste
(fryser 100% av fettceller, kan behandles hele kropp alle typer fettsamlinger både for damer og herrer, behandling innebærer knusing av fettceller med tryggbølge)
90 minutter 2 områder
Kr: 7500
90 minutter 4 områder
Tilbud for nye kunder 2000kr rabatt med kode INTRO
Kr: 9900
Kreves konsultasjon før behandling
Gratis

Hør vår live samtale med Torill som gikk ned 15 kg med CoolShaping Pro.

Prosedyretid

90 minutter

Full bedring

Umiddelbart

Antall behandlinger

Individuell fra 1-3

Tilbake til arbeid

Umiddelbart

Sensitivperiode

Opptil 7 dager

Risikoer og komplikasjone

Lett nummenhet i opptil 7 dager

Anestesi

Ingen

Resultater

Synlighet etter 2-3 uker

Varighet av resultater

Langsiktige resultater

Fat cells after typical weight loss | Fat cells after the CRYOLIPOLYSIS PROCEDUR

BeforeAfter
BeforeAfter
BeforeAfter
BeforeAfter

Velkommen til en gratis konsultasjon

For bedre resultater kombineres med

Projekt bez tytułu (14)
CoolShaping Pro
Dobbelthakke fettfjerning
Lymfedrenasje
Body Sculpt

Kampanje 50 % rabatt