Fettfjerningspakke med 50% rabatt

Hei!

Takk for at du reserverte sin plass til vår bestselger Fettfjerningspakke med 50% rabatt hos Joanna Viken Kroppsterapi.

Få gratis Kroppsammensetningsanalyse + 50% på vår bestselger fettfjerningspakke til (8.250kr) til verdi av (16.500kr)

  Om Oss

  Kroppsterapi er et helsekonsept som er opprettet for å hjelpe personer med å oppnå bedre helse og kroppsform.

  Ved å bruke kombinerte Hi-TECH teknologier og metoder ønsker vi å lindre smerter i kroppen, styrke muskulatur, bli kvitt uønsket fett og cellulitter samt hjelpe deg å skape mer overskudd i hverdagen.

  CoolShaping Pro

  CoolShaping Pro ble utviklet for pasienter som har problemer med å bli kvitt fett på magen, hofter, lår, armer og korsrygg.

  Denne behandling er spesielt egnet for personer med lokale fettceller, f.eks. mage eller “ridebukser”. Effekten er synlig allerede etter en behandling men vi anbefaler tre behandlinger per område.

  Etter behandling får du også en oppskrift fra ernæringsfysiolog på balansert kosthold samt en liste med forskjellige tips. Den siste effekten av frysing av fett vises etter ca. fire til åtte uker.

  Personer som sliter med overvekt, og ikke kan redusere fettvevet gjennom trening eller kosthold kan med fordel velge fettfrysing som en alternativ behandling. Etter disse behandlingene forsvinner ikke bare fettet, men cellulitter blir også mindre.

  Body Scuplt

  • Body Scuplt Forsterker nedbrytningen av fett.
  • Reduserer fettcellene mer effektivt.
  • Gir ikke løs hud etter fettreduksjon.
  • Strammer opp huden og Synliggjør musklene.
  • Forskning viser at CoolShaping Pro + body scuplting viser bedre resulater.

  Ved å bruke den mest avanserte høyintensitets elektromagnetiske energiteknologien stimuleres musklene direkte med høy frekvens og høy magnetisk kraft for å få musklene til å produsere ekstreme sammentrekninger.
  Denne typen sammentrekning er en intensitet som ikke kan oppnås ved vanlig trening. Én behandling tilsvarer 20 000 maksimale muskelsammentrekninger, noe som øker muskelmassen og gjør musklene sterkere og klarere.

  Lymfedrenasje

  Lymfedrenering, også kjent som lymfatisk massasje, er en av de mest effektive behandlingene for hevelse i kroppen.

  I estetisk medisin er lymfatisk drenering et uvurderlig element som støtter slanking og reduksjon av cellulitter. Behandlingen har en positiv effekt på hele kroppens funksjon, forbedrer stoffskiftet og stimulerer lymfesystemet til å skille ut giftstoffer. Den støtter også overføring av fett som frigjøres under andre behandlinger til lymfesystemet (f.eks. cryolipolyse).

  Lymfedrenasje er en ideell massasje som brukes i behandlingen av såkalte «tunge ben». Det forbedrer blodsirkulasjonen, forhindrer åreknuter og eliminerer hevelse.

  Fettfjeringspakke

  Fettfjerningspakke er kombinasjon av behandlinger som er skreddersydd av Joanna som har hjulpet allerede flere kunder fra hele Norge å oppnå målet sitt med kropp. Denne pakken gir boost for kroppen, strammer opp, fjerner fett fra vanskelig områder samt. cellulitter forsvinner og huden bli glattere. Pakken hjelper også for å styrke opp muskler, stramme opp, rense fra giftstoffer og gir mulighet til å gå ned i vekt mer effektiv. Hvordan dette fungerer? Du kommer til Klinikk og vi tar først kroppssammensetning analyse og snakker litt sammen om dine behøv og livsstil. Vi utfører 4 ulike behandlinger innen samme dag rett etter hverandre. Ved å bruke ny teknologi enheter stimulerer vi kroppens naturlige prosesser til å få målet sitt raskere og mer effektiv. Du får veiledningsliste fra meg med ting hva skal man gjøre etter behandlinger og vi venter på resultater som kommer allerede cirka 3-4 uker etter utført behandling. Jeg er helt sikkert på at denne pakke er noe du letter etter hvis du ønsker å få fjerne fett og cellulitter fra vanskelig kroppsområder, eller gå ned i vekt om du blir flink med kosthold i etterkanten.

  Joanna

  Mitt navn er Joanna, og det er jeg som skal ivareta behandlingene på kroppen og huden din når du er her på Klinikken. Jeg har medisinsk bakgrunn som radiograf, og forøvrig flere års erfaring fra helse-bransjen. Hun hjelper kunder fra hele Norge å få bedre hud og kropp. Det er stor stolthet for oss å få flere kunder som reiser langt for behandlingene.

  Fettfjeringspakke​
  Fettfjeringspakke​
  Fettfjeringspakke​
  Fettfjeringspakke​
  Fettfjeringspakke​
  Fettfjeringspakke​

  Les litt om historien til Anki

  I fjor hadde jeg en langvarig utfordring med korsrygg og bega meg ut på en søken etter noe som kunne behandle dypere muskler enn jeg selv klarer å få tak i ved trening og massasje.

  Jeg ble anbefalt Body Scuplt og booket en time lokalt hos Viken Kroppsterapi. Min rygg har en kronisk svakhet som jeg alltid må ta hensyn til.

  Jeg trener og går både til kiropraktor og massasje. Noen ganger låser det seg imidlertid såpass dypt at jeg må ty til andre midler for rask fremgang.

  Body Scuplt viste seg å gi rask effekt. Allerede etter 1. behandling kjente jeg at området ble betraktelig avslappet. Etter 4 behandlinger var jeg såpass bra at trening igjen kunne holde resultatet i sjakk.

  Lymfedrenasje Oslo klinikk Årnes

  Tilbakemeldinger fra behandling

  Klinikken vår har mange gode anmeldelser hvor kundene forteller om deres opplevelse hos oss på Viken Kroppsterapi

  Fettfjeringspakke​

  Bare 15 stykker får dette tlibudet tilgjengelig!