Fraksjonell MRF

Hva er Fraksjonell MRF ?

Fraksjonell MRF-teknologi kombinerer 2 ulike teknologier i en samme maskin : radiobølge og mikronåler. Ved å skape en kontrollert skade i overhuden stimuleres hudens evne til å reparere seg selv. Cellene i huden blir mer aktive og produserer mer kollagen. I tillegg til oppstramming en bedring av hudens overflate og passer godt til å behandle grov hud, solskader, aknearr, pigmentering, store porer og linjer.

Fraksjonell Microneedling er en unik behandling som stimulerer kollagenproduksjon ved hjelp av to ulike teknologier; radiofrekvens og mikronåler.

 

Fraksjonert RF er en prosedyre som tar sikte på å gjenoppbygge nytt kollagen og nytt hudvev. Etter behandlingen er huden mykere, fastere, strekkmerker reduseres, kviser forsvinner og huden blir strålende. Behandlingen vår bruker den patenterte Flow Needling -teknologien, som muliggjør seriell innsetting av mikronåler, noe som sikrer en mer komfortabel prosedyre.

Micronedling med RF -bølge er en naturlig måte å stimulere produksjonen av kollagen og elastin i huden. De små nålene skaper mikroskader i huden mens de utløser veksten av nye celler. Disse får igjen huden til å se mykere, mer jevn og livlig ut. Nålens dybde justeres og tilpasses den spesifikke hudtypen og tilstanden til hver pasient.

 

⦁ utjevning av rynker;
⦁ hudløfting og forbedring av hudspenninger
⦁ reduksjon av porene
⦁ reduksjon av arr og akne
⦁ reduksjon av strekkmerker
⦁ gjenopprette den jevne fargen på huden

Behandlingen er ikke smertefull men for noen kan det føles litt ubehagelig. For å minimere ubehag smører man først inn huden med bedøvende krem ca. 45 minutter før behandlingen. Hver behandling tar cirka 2 timer og inkluderer nye høy kvalitet, medisinske gullbelegg nåler, bedøvelse kremen, radiobølge, oksygeninfusjon med regenerativserum, medisinsk maske, led lys terapi, SOTHYS hudpleie, salve for å forhindre av infeksjon).

90 minutter
Kr: 3500
Kreves konsultasjon før behandling
Gratis
120 minutter
Kr: 4200
(inkluderer rens, peel, hydrojelly esthemax ansik maske, LLLT)
150 minutter
Kr: 6 000 per behandling
For pakke med 3 behandlinger
Kr: 15 000
Fraksjonell MRF (inkluderer til hver behandling nye høy kvalitet, medisinske gullbelegg nåler, bedøvelse kremen, radiobølge, oksygeninfusjon med regenerativserum, medisinsk maske, led lys terapi, SOTHYS hudpleie, salve for å forhindre av infeksjon)
120 minutter/1 område ansikt
Kr: 4200
For pakke med 3 behandlinger
Kr: 12 000
Kreves konsultasjon før behandling
Gratis

RESULTATER

BeforeAfter

Velkommen til en gratis konsultasjon

For bedre resultater kombineres med

Projekt bez tytułu (14)
Coolsculpting PRO
Dobbelthakke fettfjerning
Lymfedrenasje
emsculpt PRO