dyp rens med hydrafacial

Hva er dyprens med hydrafacial behandling?

Dyprens med hydrafacial, også kjent som vannmikrodermabrasjon, er en populær og ikke-invasiv behandling, perfekt for personer som har som mål å umiddelbart friske opp utseendet til ansikt, hals og dekolletage. Behandlingen kombinerer tre komplementære teknologier: krystallfri mikrodermabrasjon, vakuumsuging og påføring av aktive stoffer, individuelt valgt for hudproblemet. Virkningen deres kan for eksempel være fuktighetsgivende, foryngende, fuktighetsgivende eller rensende. Under behandlingen fjernes død epidermis og alle urenheter fra hudoverflaten. Dyprens med hydrafacial hjelper til med å rense porene grundig, stimulerer mikrosirkulasjonen, gir lymfedrenasje, jevner ut huden og forbedrer fargen. Den kan brukes i serier eller regelmessig som en behandling for å holde huden i god stand. Dyprens med hydrafacial vil fungere både selvstendig og i kombinasjon med andre terapier.

Dyprens med hydrafacial er en smertefri prosedyre, noen pasienter synes det er avslappende og behagelig. Prosedyren kan utføres når som helst på året, og umiddelbart etterpå gå tilbake til normale livsaktiviteter. Det er imidlertid verdt å begrense eksponeringen for UV-stråling ved å bruke solkremer.

Fordeler med Hydrafacial behandling

Hydrafacial terapi er perfekt for personer som ønsker å bli kvitt rynker, misfarging, har problemer med tap av hudfasthet og tørrhet. Behandlingen er dedikert til alle hudtyper, også svært sensitiv hud, uavhengig av alder og tilstand. De viktigste fordelene som pasienter oppnår takket være Hydrafacial inkluderer: utjevning og forbedring av hudens tilstand, reduksjon av misfarging og forbedring av farge, lysere, lysende hudfarge, redusert synlighet av hudormer og ufullkommenheter, mindre utsatt for fet hud, samt betydelig større elastisitet og fasthet.
Den store fordelen med behandlingen er muligheten for å bruke den til ulike typer eksfolierende terapier. Effektene velges individuelt avhengig av bruken av virkestoffet. I tillegg, takket være Hydrafacial, kan vi kombinere klassisk diamant mikrodermabrasjon med kjemisk peeling. Denne terapien har en forfriskende og beroligende effekt, og de ønskede effektene er synlige umiddelbart etter behandlingen.

Indikasjoner

⦁ Dehydrert og hypoksisk hud
⦁ Hudormer
⦁ Tap av vitalitet og utstråling
⦁ Akne, urenheter
⦁ Misfarging, ujevn farge
⦁ Tendens til å være fet
⦁ Tap av fasthet og elastisitet
⦁ Sensitiv hud med tegn på tretthet

Kontraindikasjoner

⦁ Kreft
⦁ Hudormer
⦁ Brudd på hudens kontinuitet på behandlingsstedet
⦁ Solen brenner
⦁ Alvorlig betennelse (AD, psoriasis, herpes)
⦁ Hemangiom og keloider
⦁ Bruk av antikoagulantia

Detaljer om prosedyren

Hydrafacial krever ikke spesiell forberedelse fra pasienten, avhengig av hudens tilstand og behov, tar det vanligvis 30 – 60 minutter. Behandlingen består av flere stadier med ulik effekt. Det begynner med rensing, deretter utføres en kjemisk peeling, det vil si påføring av syrer. Deres konsentrasjon og type velges individuelt etter hudens behov. Neste trinn er å påføre serumet og fukte. Deretter vakuumekstraheres huden, det vil si at porene renses grundig, fordi de nyttige stoffene påføres når de er helt åpnet. Det siste trinnet er å levere antioksidant, lysende og beroligende preparater dypt inn i huden. Porene lukkes og huden beskyttes mot frie radikaler, elastiseres og revitaliseres. Behandlingen avsluttes med påføring av algemaske og LED-lampe.

Prisliste

Kroppsterapi ny teknologi maskin tilbyr hydra-dermabrasion behandling som bruker patentert teknologi for å rense, trekke ut og hydrere. En unik og effektiv dyprens med vakuum som renser, eksfolierer og fjerner urenheter samtidig som den tilfører vitaminer, mineraler, antioksidanter, hyaluronsyre og hudpleie fra SOTHYS Paris.
60 minutter
Kr: 1500
Behandlinger består av ansikt behandlig + Gratis lymfedrenasje for kroppen. Behandlingen starter med hudanalyse av vår Kroppsterapi multifunksjonelt hudpleiemaskin. Behandligen består av dyprens ( hydrafacial + extra boots ( tilførsel av aktive ingredienser tilpasset hustype med mesoterapi + 2 ansiktsmasker + cool RF + cold hammer system+ lymfedrenasje med LED-lys low styrke laser.
110 minutter
Kr: 2500

RESULTATER

BeforeAfter
BeforeAfter

Velkommen til en gratis konsultasjon

For bedre resultater kombineres med

Projekt bez tytułu (14)
Coolsculpting PRO
Dobbelthakke fettfjerning
Lymfedrenasje
Body Sculpt

Sommerkampanje 50 % rabatt