Celluma Pro LED-lys

LED-LYS TERAPI

Celluma Pro Led Lys, også kalt kald laser, er en type homokromi-lys med høy renhet og smalt spektrum med høy sikkerhet, sammenlignet med laser eller pulserende lys med høy intensitet (IPL). I 2003 forhåndsgodkjente det amerikanske FDA bruken av lysdioder for å behandle akne og friske opp huden.

Celluma Pro LED-lys bidrar til at cellene kan ta opp viktige næringsstoffer raskere og kvitte seg med avfallsstoffer derfor vi ofte kombinerer denne maskin med andre behandlinger i Klinikk eller med produkter. Dette bidrar til mer energi til cellen som igjen vil forsterke effekten av din behandling. Studier viser at Celluma Pro LED lysbehandling økter tilhealingen og stimulerer immunsystemet , virker antiinflamatorisk, dreper akne bakterie , lysner og frisker opp hud.

Lysterapi er elsket av store Hollywoodstjerner, som Kim Kardashian og hennes kjente hudterapeuten som Joanna Czech fra USA. Vi lærer av de beste 🙂

Hvordan foregår behandlingen

Lyskildene brukes til å påvirke vevet og introduserer den mest effektive lett kjemiske og biologiske reaksjonen, som er den enzymfremmende reaksjonen som øker aktiviteten til cellene og fremmer nedbrytningen av melanin og metabolisme. Dette fører til at huden skiller ut mye kollagenprotein og forbedrer de hvite blodcellers evne til å drepe bakterier og gir deg helbredende effekter som hudbleking, hudforfriskning, fjerning av rynker og antialdring etc.
Når slike lyskilder brukes til å helbrede mørke sår absorberes de i et stort antall av aknebasiller som gjenskaper lysfølsomme stofferer og dreper propionsyren og aknen blir deretter borte.

Behandlingsområdet
 • Fjerning av flekker, solflekker, pigmentsedimenter, reduksjon av sollysskader på huden;
 • Behandling av mørke flekker, mørke sår, fødselsmerker og hårrotbetennelse.
 • Blod utredelser
 • Utjevning av fine rynker og oppstramming av løs eller aldrende hud;
 • Mindre grove porer og mindre ru hud
 • Behandling for mørk eller svak hud forårsaket av mangelfull metabolisme eller sirkulasjon;
 • Gir deg mindre tretthet, reduksjon av trykk og forbedring av søvnen
 • Herding av skurv eller follikulitt-forårsaket håravfall;
 • Gjenoppbygging av små ansiktsnerver;
 • Gjenoppretting av skadet hud:
  • hudgjenoppbygging etter huderstatning, utvinning fra tatoverings- eller tatoveringsallergi;
  • Vasking av øyenbryn med laser, umiddelbar gjenoppretting fra tatoveringsvasking, gjenoppretting av sensitiv hud;
  • Gjenoppbygging etter hudforbrenninger, blemmer eller pigmentforandringer forårsaket 
   feil drift under fotonbehandling;

Andre lysbaserte hudterapier inkludert intense pulserende lys og laserbehandlinger er avhengige av termisk skade på hudens kollagen, vann eller blodårer for å skape endringer i hudens utseende.
LED Skin Rejuvenation er ikke avhengig av dette. 

Hvor lang tid tar det før jeg ser endringer?

Alle har forskjellig hud og dette varierer, men de fleste føler og ser en forskjell på omtrent fire behandlinger. På grunn av forskjeller i skadet hud, vil noen mennesker se fordelene nesten umiddelbart, og andre vil trenge flere behandlinger. Fordi behandlingene er progressive, anbefaler vi behandlinger i minst 10 uker, for å oppnå maksimalt resultat.

Hvordan er LED forskjellig fra laser- og IPL-terapi (Intense Pulsed Light)?

Andre lysbaserte hudterapier inkludert intense pulserende lys og laserbehandlinger er avhengige av termisk skade på hudens kollagen, vann eller blodårer for å skape endringer i hudens utseende. LED Skin Rejuvenation er ikke avhengig av termisk energi og relaterte vevstraumer for å påvirke endring. Pasienter er derfor ikke underlagt variablene knyttet til sårheling.

Hvor lenge til jeg ser resultater?

Huden varierer fra person til person, men de fleste føler og ser en forskjell etter ca. fire behandlinger. På grunn av forskjeller i skadet hud vil noen se fordelene nesten umiddelbart, mens andre vil trenge flere behandlinger. Ettersom behandlingene er progressive, anbefaler vi behandlinger i minst 10 uker for å oppnå maksimalt resultat.

Fungerer LED-behandlinger på alle?

LED-behandlinger har vist seg å fungere på alle hudtyper. Det er over 90 % suksessrate for folk som bruker systemet vårt.

Kan dette skade øynene mine?

Det er ikke funnet studier som viser skadelige effekter på øynene ved riktig bruk av produktet vårt. Vi anbefaler imidlertid ikke å stirre direkte inn i lysdiodene våre, og vi har levert en rekke øyevern for din komfort.

Vil behandlingene gjøre vondt?

Nei. Behandlingen er veldig avslappende. Leveringen av LED-energien til huden er helt smertefri. Energien som genereres av LED er kjølig og skånsom nok til å behandle alle etniske hudtyper.

Kan jeg få LED Skin Rejuvenation med andre behandlinger?

Ja. LED Skin Rejuvenation kan administreres alene eller sammen med andre behandlinger. Den er svært komplementær med andre hudbehandlinger så vel som ikke-ablative laser- og IPL-behandlinger. Kosmetiske kirurger over hele verden begynner å velge LED Skin Rejuvenation som en av deres foretrukne behandlinger for fine linjer, pigmenterte lesjoner (brune flekker og fregner) og andre hudproblemer forbundet med fotoaldring.

Kan jeg kombinere LED-behandlinger med annen hudpleie?

Ja. LED-behandlinger kan brukes alene eller sammen med andre hudpleiebehandlinger. Mange leger har funnet LED-behandlinger for å komplementere andre hudpleiebehandlinger og bruker hudpleie for å forbedre effekten.

Hvordan vil jeg føle meg etter behandlingen?

De fleste pasienter går umiddelbart tilbake til normale aktiviteter. Det pasienter liker best med LED Skin Rejuvenation er at behandlingene er raske og at de ikke trenger å gå glipp av noen aktiviteter.

Prisliste
Pris for 1 behandling
990 kr
Pakkepris 5 ganger
3000 kr
Pakkepris 10 ganger
5000 kr 

RESULTATER

BeforeAfter

Velkommen til en gratis konsultasjon

For bedre resultater kombineres med

Projekt bez tytułu (14)
CoolShaping Pro
Dobbelthakke fettfjerning
Lymfedrenasje
Body Sculpt

PRO FACE ADVANCED Kampanje 50% rabatt

Når du kjøper en 5x Pro Face Advanced-pakke, mottar du 5x Celluma Led Lys-terapier GRATIS