Lipolaser

Hva er Lipolaser?

Lipolaser brukes til å fjerne fettvev fra ulike områder av kroppen. På grunn av ikke-invasivitet og gode resultater, er denne behandlingen veldig populær. Lipolaser virker spesielt godt for mennesker som er på diett eller trener, og som har problemer med å bli kvitt fett fra steder som mage, armer, lår. Denne behandlingen frigjør fettsyrer fra fettceller ved bruk av en kald 650 nm laser. Som et resultat av denne behandlingen krymper volumet av fettvev og omkretsen av kroppen reduseres på en veldig effektiv og rask måte.

Fordeler med Lipolaser

Den største fordelen med denne behandlingen er at den er skånsom. Den passer godt for pasienter som foretrekker å gjennomgå mindre belastende prosedyrer. Denne behandlingen reduserer kroppens omkrets allerede etter første gang. Lipolaser virker ikke på alle typer av hud derfor anbefaler vi å bestille en gratis konsultasjon før du bestemmer deg å kjøpe behandlingen.

For hvem?

Denne metoden er spesielt egnet for kvinner med mye mykt fett på magen eller innside på lår. Vi anbefaler ikke denne metoden til menn på grunn av den lave effektiviteten denne prosedyren har hos menn.

Kontraindikasjoner

⦁ Lever- og nyresykdommer
⦁ Hudsykdommer
⦁ Blodkoagulasjons forstyrrelser
⦁ Ubehandlet diabetes
⦁ Hjertesykdommer

Detaljer om prosedyren

Vi plasserer på en behandlinsområde 6 lipolaser pads mens du ligger og slapper av.
Før og etter prosedyren anbefales det å drikke rikelig med vann for å gjøre det lettere for kroppen å urinere det oppløste fettet. Vi anbefaler også en lymfemassasje på vår rollshaper eller en gåtur etter behandlingen. Minst seks behandlinger anbefales for å se resultater.
Det er verdt å kombinere lipolaseren med en annen behandling fra vår klinikk. Utgangspunktet må være et godt kosthold samt regelmessig aktivitet og mosjon.
Alder, livsstil, kosthold og hormonelle forhold kan også påvirke resultatene.

Prisliste

Gratis roll shaper lymfemassasje til alle anti cellulitter behandlinger
70 minutter/1 område
Kr: 1200
Kreves konsultasjon før behandling
Gratis

RESULTATER

BeforeAfter

Velkommen til en gratis konsultasjon

For bedre resultater kombineres med

Projekt bez tytułu (14)
Coolsculpting PRO
Dobbelthakke fettfjerning
Lymfedrenasje
emsculpt PRO

Sommerkampanje 50 % rabatt