Om Oss

Vårt konsept

Kroppsterapi er et helsekonsept som er opprettet for å hjelpe personer med å oppnå bedre helse og form.

Ved å bruke kombinerte teknologier og metoder ønsker vi å lindre smerter i kroppen, styrke muskulatur, bli kvitt uønsket fett og cellulitter samt hjelpe deg å skape mer overskudd i hverdagen.

Vi ønsker å gi skjønnhets- og helsebevisste kvinner og menn et godt og trygt alternativ innenfor helse og form. Vi har utviklet et helhetlig konsept for å kunne gi dere de beste forutsetningene for å nå egne mål.

Vårt team

I Kroppsterapi studio jobber en utdannet person med en medisinsk bakgrunn og flere års erfaring fra helsebransjen.

Vi fokuserer på dine individuelle ønsker og mål samt at vi skreddersyr en plan for deg. Vår filosofi og hovedmål er at du skal føle deg trygg på at vi gjør det vi kan for at du skal få de aller beste resultatene for din kropp ut ifra ditt utgangspunkt.

Vårt erfarne team blir regelmessig kurset og holder seg oppdatert på de nyeste behandlingsmetoder, teknikker og vitenskapelige funn.

Kroppsforming konsultasjon med kroppsanalyse

Joanna


 

Joanna har medisinsk utdannelse som radiograf med spesialisering innen fysisk rehabilitering fra University of Lodz (Polen) og i tillegg er hun utdannet som stylist fra den norske «School of Fashion Industry» og hudpleie fra B.Lab i London.

De fleste opplever Johanna som empatisk og omsorgsfull. Hun har fokus på våre kunders personlige og fysiske utfordringer og engasjerer seg for at de skal nå sine mål. D.v.s. å få den kroppen de ønsker, få mere energi, få bedret søvnkvalitet og mindre smerter for de som har utfordringer med rygg.

Hun har stor forståelse for at de med helseutfordringer har det tøffere for å gå ned i vekt med tradisjonelle metoder eller på treningsstudio. Vårt mål er å tilby andre muligheter for trening og slanking som er mindre risikofylt for din helse. Alt utstyr og behandlinger er trygge for deg som sliter med rygg, fibromyalgi, nedsatt stemning, muskelsmerter, leddsmerter, og reumatisme.

Vi ønsker å bistå alle som vil leve et bedre liv.