Pro Face rabatt

50% rabatt 
før 4900kr – nå 2450kr.

Advanced Face Lift ®️

Som den første klinikken i Norge har vi gleden av å tilby Advanced Face Lift ®️. Bestill en gratis konsultasjon allerede i dag!

Advanced Face Lift ®️ er en nyere, forbedret versjon av ansiktsbehandlingen Pro Face, som ikke bare gir synlig forbedring av huden, men også styrker ansiktsmusklene som svekkes under aldringsprosessen. Teknologien bak behandlingen er den samme som for EMFACE®-behandlingen.

Er du interessert?
Fyll ut kontaktskjemaet, så tar vi kontakt med deg for å reservere behandlingen med 50% RABATT og gratis konsultasjon. I tillegg, hvis du melder deg på ved å bruke dette skjemaet, får du GRATIS lymfedrenasje

Huden din er i trygge hender!

Sikre deg GRATIS LED Terapi Celluma Pro og Lymfedrenasje verdi 1500 kr

Legg igjen kontaktinformasjon og vi kontakter deg snart.

  Husk å bruk kode : GAVE ved online bestilling av din første Advanced Face Lift ®️

  *Gjelder kun ved online bestilling 

  Hva er dette
  Advanced Face Lift ®️?

  Advanced Face Lift ®️ er en revolusjonerende ikke-invasiv hudforyngelse som gir resultater allerede etter første behandling – helt uten nåler eller skalpell.

  Det fungerer som en ekte trening for ansiktsmusklene, med formål å stimulere og styrke musklene i de områdene av ansiktet som er mest utsatt for aldring.

  Hele prosedyren tar bare 35 minutter, og gir en omfattende foryngelses- og løfteeffekt. Virkningen på ulike lag av huden fører til stimulering av produksjonen av kollagen og elastin, samt styrking av ansiktsmusklene.

  Advanced Face Lift ®️ reduserer rynker, forbedrer ansiktskonturen, strammer huden og definerer kjevelinjen på en naturlig, ikke-invasiv måte. Huden ser betydelig yngre ut uten smerte og uten behov for rekonvalesens.

  Hvordan fungerer det?

  Advanced Face Lift ®️ er den første ansiktsbehandlingen som kombinerer elektromagnetiske bølger med rafiofrekvenser (RF) samtidig i samme behandling. Det er ikke-invasiv prosedyre, uten nedetid, og du kan gå tilbake til dine daglige gjøremål rett etter behandlingen.

  Trening med elektromagnetiske frekvenser virker oppstrammende og gir ansiktet et løft rett etter første behandling. Det trekker sammen utvalgte muskler 250 ganger per sekund. Resultatet er et ansiktet mer ungdommelig med mer definerte ansiktskonturer.

  Kliniske studier utført på pasienter har vist:

  • 40% reduksjon av rynker i behandlede områder
  • 35% økning i muskeltonus
  • 19% økning i muskeltetthet
  • 26% forbedring i ansiktsløft
  • 26% økning i kollagen
  • Dobling av elastinproduksjon

  Som et resultat gjenoppretter behandlingen spenningen i frontalmusklene og kinnområdet, som igjen øker volumet i den midtre delen av ansiktet og gir mindre synlig nasolabialfold.

  Mer enn 90 % av kundene mine som har prøvd behandlingen, er svært fornøyde med resultatet.

  Hvor lang tid tar behandlingen?

  35 minutter

  Tilbake til arbeid

  Umiddelbart

  Antall behandlinger

  4 behandlinger med 7-10 dagers mellomrom

  Bedøvelse

  Ikke nødvendig

  Resultater

  Resultatene er synlige umiddelbart etter hver behandling, og de beste resultatene oppnår man vanligvis rundt 90 dager etter siste økt.

  Varighet av resultater

  Resultatene er langvarige, men det anbefales å gjenta behandlingen etter noen uker for å opprettholde effekten.

  Full bedring

  Resultatene er synlige umiddelbart etter hver behandling, men full forbedring ses etter ca. 90 dager.

  Nedetid

  Ingen

  BeforeAfter
  BeforeAfter
  BeforeAfter
  BeforeAfter
  BeforeAfter
  BeforeAfter
  BeforeAfter
  BeforeAfter
  BeforeAfter

  De beste resultatene oppnår du etter en serie behandlinger:
  – Et synlig yngre utseende
  – Tydeligere ansiktskonturer
  – Mindre rynker
  – Ansiktshuden er mer elastisk og glatt

  Kundehistorien

  “Viken Kroppsterapi Klinikk er den eneste jeg har funnet på ca 18 år, som har klart å gjøre noe med mine mén etter Bells Parese (ansiktslammelse), som jeg våknet med for ca 18 ÅR!! siden. Der hele venstre del av ansiktet mitt bare hang. Det har rettet seg noe av seg selv, men jeg har slitt med tildels STORE mén skader, som igjen gjorde at jeg isolerte meg veldig fra omverden.
  Så jeg elsker jobben du gjør med ansiktet mitt med din Advance Pro Facelift maskin. Du har faktisk klart det ingen lege eller sykehus har klart å gjøre. Å nå har smilet mitt såvidt begynt å røre på seg også, så jeg gleder meg til fortsettelsen. Jeg har jo ikke kunnet smile på snart 18 år, så dette er SÅ spennende😄Å den jobber tydeligvis etter at jeg har vært hos deg også👍 Så skulle ikke forundre meg om en 2-4 behandlinger til, så er jeg nogenlunde symmetrisk, og har fått tilbake både smilet mitt og fått satt igang musklene som ikke har vært i bruk på så mange år👏👏Så tusen takk til Johanna som er ett fantastisk menneske, som er oppriktig interessert av resultatorientert arbeide. Å at det hun gjør hjelper mennesker som meg, å ikke bare tenker på penger. Så takk til en hverdagshelt, som har hjulpet meg utrolig mye i min hverdag❤️🍀
  Så løp og kjøp…. 😂😂 som de sier i reklamene👏”

  BeforeAfter

  Takket være Advanced Face Lift ®️-behandlingen vil du oppnå:

  Prøv en Pro Face Advanced-behandlingen og se selv hvordan denne innovative ansiktsbehandlingen kan revolusjonere din skjønnhetspleie!

  FAQ

  Advanced Face Lift ®️ er en innovativ og ikke-invasiv ansiktsbehandling som redusere rynker og fine linjer, strammer opp huden, forbedrer hudtone og tekstur, samt øker produksjonen av kollagen. Behandlingen er rask, smertefri og er helt uten nedetid.

  Applikatorene plasseres på pannen og kinnen, og vil forbedre ansiktets generelle utseende.

  Hvis du ønsker færre rynker og et tydelig løft, kan denne behandlingen være den rette for deg. Om behandlingen er rett for deg vil imidlertid bli diskutert på en gratis og uforpliktende konsultasjon i forkant av behandlingen.

  Advanced Face Lift ®️ er en enkel prosedyre uten noen form for forberedelser eller forhåndsregler. Ansiktet vil bli renset før behandling og du ligger med applikatorene i 20 minutter. Underveis i behandlingen vil du føle milde muskelsammentrekninger og en varmende følelse som minner om en massasje med varme steiner. Etter behandlingen kan du gå umiddelbart tilbake til dine daglige gjøremål.

  Målbare resultater sees umiddelbart etter hver behandling, med de beste resultatene ses vanligvis etter rundt 90 dager etter siste behandling. Forbedringen vedvarer i flere uker etter behandling.

  Advanced Face Lift ®️ er en ikke-invasiv prosedyre uten nedetid.

  Advanced Face Lift ®️ og ansiktsløftning kan ikke sidestilles fordi Pro Face Advanced er en fullstendig ikke-invasiv prosedyre som ikke krever kirurgi, nåler, anestesi eller noen form for restitusjon. Inten annen estetisk behandling kombinerer RF med muskelstimulering på samme måte som med Advanced Face Lift. Resultatet er mer definerte ansiktskonturer og synlig reduserte rynker

  Advanced Face Lift ®️ er gunstig for alle. Det virker de dype lagene av ansiktshud og muskler, noe som gjør det til den ideelle anti angi behandlingen.

  Å få injeksjoner utelukker ikke at du kan gjøre Advanced Face Lift ®️, men sammen kan vi sette opp en riktig behandlingsplan i en gratis og uforpliktende konsultasjon.