ADVANCED FACE LIFT®️

Som den første klinikken i Norge har vi gleden av å introdusere Advanced Face Lift ®️. Dette er en revolusjonerende ansiktsbehandling, hvor hudforyngelse og oppstramming oppnås gjennom trening av ansiktsmusklene.

Advanced Face Lift ®️ kombinerer elektromagnetisk energi med rafiofrekvenser (RF) og fungerer både på huden, på musklene og på leddbånd under huden. Under behandlingen blir huden varmet opp til en temperatur på 40-42°C. Det fører til økt aktivitet av fibroblaster, som igjen genererer nye kollagen – og elastinfibre, som igjen vil gi en fortykning av huden. Teknologien stimulerer ansiktsmusklene, som igjen vil føre til mer definerte ansiktskonturer.

Advanced Face Lift ®️ - for hvem?

Advanced Face Lift ®️ er en revolusjonerende ikke-invasiv hudforyngelse som gir resultater allerede etter første behandling – helt uten nåler eller skalpell.

Behandlingen er for deg som ønsker en glattere og strammere hud, hvor rynker blir jevnet ut og hudteksturen blir bedre.

Det er som en ordentlig treningsøkt for ansiktsmusklene dine, hvor målet er å stimulere og styrke muskene i de områdene i ansiktet som er mest utsatt for aldring.

Fordeler med Advanced Face Lift ®️

Advanced Face Lift ®️ er en innovativ ansiktsbehandling for seg som ønsker å redusere rynker, fine linjer og slapp hud, samt forbedre hudens tekstur og øke produksjonen av kollagen og elastisitet. Prosedyren er rask, smertefri og er helt uten nedetid.

Som et resultat gjenoppretter behandlingen spenningen i frontalmusklene og kinnområdet, som igjen øker volumet i den midtre delen av ansiktet og gir mindre synlig nasolabialfold.

Detaljer/Indikasjoner

Behandlingen passer både for kvinner og menn med milde til moderate aldringstegn i ansiktet. Behandlingen vil gi et synlig yngre utseende med strammere hud, mer definerte ansiktskonturer og mindre rynker.

Behandlingen vil bli tilpasset deg og dine behov.

Kontraindikasjoner

Behandlingen skal ikke utføres dersom:

  • Du har kirurgiske metallimplantater i ansiktet, hodet, nakken eller i øvre del av brystområdet eller ryggen
  • Dersom du er gravid eller planlegger å bli gravid
  • Du har herpesutbrudd
  • Du er under strålebehandling eller behandling med cellegift
  • Du har aktiv akne
Detaljer om prosedyren

Advanced Face Lift ®️ er en enkel prosedyre uten noen form for forberedelser. Ansiktet vil bli renset før behandlingen og du ligger med applikatorene i 35 minutter. Underveis i behandlingen vil du føle milde muskelsammentrekninger og en varmende følelse som minner om en massasje med varme steiner. Etter behandlingen kan du gå umiddelbart tilbake til dine daglige gjøremål.

Prisliste
Advanced Face Lift ®️
Pris for 1 behandling
Nå Introduksjon Kampanje Kr: 2450
Kr: 4900
Pakkepris 4 ganger
Kr: 8 000 + GRATIS KJEMISK PEEL
Pakkepris 5 ganger
Kr: 10 000 + GRATIS KJEMISK PEEL + 5 CELLUMA LED TERAPI 
Pro Face Oslo klinikk Årnes

Prosedyretid

35 minutter

Full bedring

Resultatene er synlige umiddelbart etter hver behandling, og de beste resultatene observeres vanligvis rundt 90 dager etter siste økt.

Antall behandlinger

4 behandlinger med 7-10 dagers mellomrom

Tilbake til arbeid

Umiddelbart

Sensitivperiode

Ingen

Risikoer og komplikasjone

Ingen

Anestesi

Ingen

Resultater

Resultatene er synlige umiddelbart etter hver behandling, og de beste resultatene observeres vanligvis rundt 90 dager etter siste økt.

Varighet av resultater

Langvarig, anbefales å gjenta behandlingen etter noen uker for å opprettholde effekten.

BeforeAfter
BeforeAfter
BeforeAfter
BeforeAfter
BeforeAfter
BeforeAfter
BeforeAfter
BeforeAfter
BeforeAfter

Kundehistorien

“Viken Kroppsterapi Klinikk er den eneste jeg har funnet på ca 18 år, som har klart å gjøre noe med mine mén etter Bells Parese (ansiktslammelse), som jeg våknet med for ca 18 ÅR!! siden. Der hele venstre del av ansiktet mitt bare hang. Det har rettet seg noe av seg selv, men jeg har slitt med tildels STORE mén skader, som igjen gjorde at jeg isolerte meg veldig fra omverden.
Så jeg elsker jobben du gjør med ansiktet mitt med din Advance Pro Facelift maskin. Du har faktisk klart det ingen lege eller sykehus har klart å gjøre. Å nå har smilet mitt såvidt begynt å røre på seg også, så jeg gleder meg til fortsettelsen. Jeg har jo ikke kunnet smile på snart 18 år, så dette er SÅ spennende😄Å den jobber tydeligvis etter at jeg har vært hos deg også👍 Så skulle ikke forundre meg om en 2-4 behandlinger til, så er jeg nogenlunde symmetrisk, og har fått tilbake både smilet mitt og fått satt igang musklene som ikke har vært i bruk på så mange år👏👏Så tusen takk til Johanna som er ett fantastisk menneske, som er oppriktig interessert av resultatorientert arbeide. Å at det hun gjør hjelper mennesker som meg, å ikke bare tenker på penger. Så takk til en hverdagshelt, som har hjulpet meg utrolig mye i min hverdag❤️🍀
Så løp og kjøp…. 😂😂 som de sier i reklamene👏”

BeforeAfter

De beste resultatene oppnår du etter en serie behandlinger:
– Et synlig yngre utseende
– Tydeligere ansiktskonturer
– Mindre rynker
– Ansiktshuden er mer elastisk og glatt

Velkommen til en gratis konsultasjon