lymfedrenasje

Hva er lymfedrenasje med biostimulering?

Lymfedrenering, også kjent som lymfatisk massasje, er en av de mest effektive behandlingene for hevelse i kroppen. I estetisk medisin er lymfatisk drenering et uvurderlig element som støtter slanking og reduksjon av cellulitter. Behandlingen har en positiv effekt på hele kroppens funksjon, forbedrer stoffskiftet og stimulerer lymfesystemet til å skille ut giftstoffer. Den støtter også overføring av fett som frigjøres under andre behandlinger til lymfesystemet (f.eks. cryolipolyse). Lymfedrenasje er en ideell massasje som brukes i behandlingen av såkalte “tunge ben”. Det forbedrer blodsirkulasjonen, forhindrer åreknuter og eliminerer hevelse.

Fordelene med vår lymfedrenasje

Drenerings behandlinger har et bredt spekter av helse- og vekttapsfordeler. De forbedrer det generelle velværet og får kroppen vår til å føle seg ekstremt lett. De hjelper også med revitalisering etter fødsel. Lymfatisk massasje er rensende for kroppen, stimulerer huden til å arbeide, hjelper til med å bekjempe cellulitter samt støtter slanking og kroppsforming. Regelmessig bruk over lengre tid støtter utviklingen av hele lymfesystemet, inkludert dannelse av nye velfungerende kollaterale fartøyer.

Hva den gjør?

⦁ Stimulerer blodsirkulasjonen
⦁ Forbedrer lymfestrømmen
⦁ Renser giftstoffer fra kroppen
⦁ Eliminerer hevelser
⦁ Gir følelsen av lette ben
⦁ Slankende
⦁ Reduserer cellulitter og fettvev
⦁ Støtter andre slankende behandlinger

Virkningene av behandlingen

Lymfemassasje gir gode resultater i behandlingen av bensykdommer som følge av lidelser i lymfesystemet og i sirkulasjonssystemet. Det er en påvist måte å bekjempe tilbakevendende hevelser og/eller tunge ben. Det fungerer også godt som en preventiv måte å forhindre edderkoppårer, åreknuter og muskelsammentrekninger. Denne behandlingen gir ikke bare en rask lindring, men har altså en langsiktig forebyggende effekt.

Lymfedrenering - for hvem?

Denne behandlingen forbedrer lymfer og blodstrømmer, og forhindrer også vann i kroppen. Det brukes som medisinsk behandling for å behandle hevelser. Den er viktig for deg som er etter fettsugging.
Lymfedrenering kan brukes forebyggende, men også ved de første tegn på cellulitter og slapp hud. Når du planlegger vekttap, bør lymfedrenering behandles som en tilleggsbehandling.

 

For hvem:
⦁ For deg som har tatt CoolSculpting
⦁ Synlige hevelser
⦁ Tykkere og/eller hard hud
⦁ En følelse av tunge kroppsdeler
⦁ Venøs insuffisiens
⦁ Gikt
⦁ Cellulitter
⦁ Slapp hud

Kontraindikasjoner

⦁ De viktigste kontraindikasjonene er:
⦁ Leddgikt
⦁ Tromboflebitt
⦁ Astma
⦁ Svulst,
⦁ Nyresvikt
⦁ Arteriell hypertensjon
⦁ Hjertefeil
⦁ Fødselsmerke
⦁ Åreforkalkning
⦁ Nummenhet i lemmer
⦁ Svangerskap
⦁ Betennelse i lymfekarene
⦁ Åreknuter
⦁ Respirasjonssvikt
⦁ Hjerte iskemi
⦁ Hudinfeksjon

Detaljer om prosedyren

Under behandlingen er pasienten kledd i en kjeledress inndelt i kamre. Deretter aktiveres massasjeapparatet, som ved å fylle individuelle kamre i drakten komprimerer etterfølgende deler av kroppen. Det hele foregår i den retningen som er passende for lymfesirkulasjonen (intrakardielt). Behandlingen er hyggelig og avslappende med deilig varmen – og den hjelper til med å fjerne tretthet.

Prisliste
30 minutter
Kr: 550
Gratis roll shaper lymfemassasje til alle anti cellulitter behandlinger
70 minutter/1 område
Kr: 1200
Kreves konsultasjon før behandling
Gratis

RESULTATER

BeforeAfter

Velkommen til en gratis konsultasjon

For bedre resultater kombineres med

Projekt bez tytułu (14)
CoolShaping Pro
Dobbelthakke fettfjerning
Lymfedrenasje
Body Sculpt

Høst Kampanje 50 % rabatt