Thermatech

Hva er Thermage behandling?

Thermage, også kjent som thermolifting, er en ikke-invasiv behandling som tar sikte på å oppstramme og forynge huden i ansiktet og kroppen ved hjelp av svært høyfrekvente radiobølger, som sendes i korte og raske pulser ved hjelp av en generator. Deretter varmes de dype lagene i huden opp, den høye temperaturen bryter bindingene i kollagenstrukturene, stimulerer fibrene til å intensivere regenerering, noe som igjen oversetter seg til et forfriskende utseende og synlig foryngelse av huden. De første tilfredsstillende resultatene kan sees umiddelbart etter behandlingen, mens den fulle hudfornyelsesprosessen varer i de neste 6 til 9 månedene. I løpet av denne tiden produseres nytt kollagen som et resultat av irritasjon av det subkutane vevet.

Takket være Thermage-metoden er vi i stand til å forbedre kvaliteten på huden i lang tid uten kirurgisk inngrep. Effekten av behandlingen er fortykning og oppstramming av uelastisk, slapp hud. Den blir mye mer elastisk, stram og jevnere. Problemet med hengende øyelokk og overflødig hud på dem elimineres, ansiktskonturen forbedres og synligheten av skygger under øynene reduseres, den s.k. kråketær, dvs. rynker i øyekrokene. Behandlingen bidrar også til å eliminere problemet med dobbelthake og hengende kinn. Det er flott for å redusere synligheten av aknearr.
Med Thermage-behandlingen kan vi med hell støtte behandlinger for fjerning av slanking, anti-cellulitt eller strekkmerker. Det vil fungere perfekt for kvinner etter graviditet og for personer som har gått ned mye i vekt på kort tid. Behandlingen vil bidra til å løfte baken, samt stramme opp og redusere overflødig hud rundt mage, lår og armer.

 • rynker, furer, tap av fasthet
 • slapp hud i ansikt og kropp
 • fine linjer rund øye og munnen
 • hengende kinn
 • overflødig hud etter graviditet eller vekttap
 • strekkmerker og arr

 • graviditet og amming
 • diabetes
 • neoplastiske og autoimmune sykdommer
 • pacemakere og metallimplantater
 • herpes
 • lavgradig feber, infeksjon, forkjølelse
 • sår, brannskader og kutt i behandlingsområdet

Thermage krever ingen spesiell forberedelse fra pasienten. Varigheten av behandlingen avhenger av  behandlingsområdet. I gjennomsnitt tar det omtrent 30 minutter til 2 timer. Behandlingen består i å varme opp huden til dens dypere lag. En generator som sender ut høyfrekvente radiobølger sender dem i korte, raske pulser. Huden varmes deretter opp til en dybde på 3-4 mm til en temperatur på 60-65 grader Celsius. Som et resultat av den innovative kombinasjonen av teknologier for samtidig oppvarming og avkjøling, stimuleres kollagenfibrene og huden blir kraftig regenerert. Behandlingen er smertefri, et ubehag kan være varmefølelsen, som lindres fortløpende. Du kan gå tilbake til normal funksjon umiddelbart etter besøket. Effekten av behandlingen, avhengig av pasientens individuelle forhold, varer i ca. 4-5 år.

Prosedyretid

60 til 120 minutter avhengig av behandlingsområdet

Full bedring

Umiddelbart

Antall behandlinger

Anbefales 1 behandling i løpet av et år

Tilbake til arbeid

Umiddelbart

Sensitivperiode

Litt rød rett etter behandlingen

Risikoer og komplikasjone

Ingen

Anestesi

Bedøvelse krem

Resultater

Synlighet etter 2-3 måneder

Varighet av resultater

Resultatene forbedres over tid og kan vare i årevis.

RESULTATER

BeforeAfter

Thermage /MRF 2 uker etter , siste resultatet kommer om 6 måneder

BeforeAfter

photo by realself -Thermage

BeforeAfter

Thermage , rett etter

Mørke poser under øye

BeforeAfter
BeforeAfter
BeforeAfter
BeforeAfter

Thermage 1 gang ( 4 uker etter, siste resultatet om 6 måneder)

BeforeAfter

Thermage 1 gang (4 uker etter, siste resultatet om 6 måneder)

Thermage 1 måned etter ansiktløft

Velkommen til en gratis konsultasjon

For bedre resultater kombineres med

Projekt bez tytułu (14)
Coolsculpting PRO
Dobbelthakke fettfjerning
Lymfedrenasje
emsculpt PRO